13/9 – Σκέψεις προετοιμασίας αγώνων

Σκεψεις 13/9/2012

Παλι σε ταξιδι βρισκομαι.Μαλαισια σημερα στο Πινάνγκ μεχρι την Παρασκευη το βραδυ. Δεν μου αρεσουν ολα αυτα γιατι διακοπτουν την προτετοιμασια μου αλλα ετσι ειναι τα πραγματα κ πρεπει να προσαρμοζομαστε σε ολες τις καταστασεις.

Πηρα ολα μου τα γευματα μαζι σε ταπερ για ολες αυτες τις μερες. Αγγουρια, κονσερβες τονου(δυστυχως κονσερβες. Θελω να τις αποφευγω γιατι εχουν μεσα πολλα συντηρητικα, νατριο κ μια ουσια η οποια περιεχεται σε ολες τις κονσερβες κ ανεβαζει τα οιστρογονα, αλλα δεν εχω αλλες επιλογες ωστε να μην μου χαλασει το φαγητο τοσες μερες εδω)

Το κακο ειναι οτι εχασα το κουτακι που ειχα βαλει τα συμπληρωματα μου γι αυτες τις μερες αλλα τι να κανουμε στο προγραμμα κ αυτο. Κοιμηθηκα κατα την διαδρομη στο μινι βαν. Ξεκινησαμε απο το Πουκετ στις 9 το βραδυ κ φτασαμε στην Μαλαισια στις 8 το πρωι. Εκανα το πρωινο μου γευμα, αρογτερα εκανα αλλο ενα κ πηγα για περπατημα γυρω στην 1 ωρα. Θα κανω αλλο ενα περπατημα το απογευμα-βραδακι να αντικαταστησω τις θερμιδες που θα εχανα στην σημερινη προπονηση αν κ σεφτομαι να παρω ενα ταξι κ να του πω πηγαινε με σε ενα γυμναστηριο να κανω προπονηση 🙂

καλη ιδεα 🙂

Κοινοποίησέ το

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου!

Shares