2012 IFBB Europa Pro Supershow – 1ος ο Shawn Rhoden

Στο Dallas του Texas διεξάγεται την Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Αυγούστου 2012 το 2012 IFBB Europa Pro Supershow των Ed και Betty Pariso με αγώνες bodybuilding ανδρών, bodybuilding 212, και γυναικείου figure. Οι αγώνες πλαισιώνονται από την έκθεση 2012 Europa Get Fit & Sports Expo:

Στους άνδρες η λίστα συμμετοχών περιέχει 23 αθλητές, με τα περισσότερα ονόματα να έχουν συμμετάσχει 1 εβδομάδα πριν στο 2012 IFBB PBW Championships στην Τάμπα της Φλόριντα. Μεταξύ άλλων ο νικητής Shawn Roden, καθώς και οι Toney Freeman, Hidetada Yamagishi, Roelly Winklaar αλλά και άλλοι σημαντικοί διεκδικητές όπως ο Troy Alves, ο Brandon Curry, και ο Ed Nunn. Το παρών επίσης δίνει και ο ελληνοαυστραλός bodybuilder Con (Κωνσταντίνος) Demetriou. Μια αμφίρροπη και δυνατή μάχη καθώς πλησιάζουμε στη μεγάλη βραδιά του Mr. Olympia 2012 στα τέλη Σεπτεμβρίου!

Στη 212 ο David Henry και ο Tricky Jackson είναι τα φαβορί, ενώ στην κατηγορία κατεβαίνει και ο μικρότερος αδελφός του Roelly Winklaar, ο Quincy:

Τέλος στις γυναίκες (Figure), θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον τι θα κάνει η Felicia Romero και η Larissa Reis:

To prejudging όλων των κατηγοριών ξεκινάει το βράδυ Παρασκευής στις 23:00, ενώ οι τελικοί είναι το Σάββατο από τις 23:30 και μετά (ώρες Ελλάδος).

Κοινοποίησέ το

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου!

Shares