O Jay Cutler στην Αθήνα (Παρ 24 – Σαβ 25/4)

Το “κοινό μυστικό” του χώρου του ελληνικού bodybuilding, και ίσως η είδηση της χρονιάς, είδε και επίσημα το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των καταστημάτων Bodybuilding Club, o αθλητής-θρύλος και 4 φορές Mr. Olympia Jay Cutler έρχεται στην Ελλάδα στις 24 και 25 Απριλίου ως επίσημος προσκεκλημένος της εταιρείας.

O 4x Mr. Olympia θα βρεθεί στην Αθήνα και τις δύο μέρες που προβλέπεται να κάνει εμφανίσεις. Την Παρασκευή 24 Απριλίου το απόγευμα θα κάνει προπόνηση στο γυμναστήριο Body Shape (Ψαρρών 38-40, Μεταξουργείο) του προπονητή των πρωταθλητών Σταύρου Τριουλίδη, ενώ το Σάββατο 25 Απριλίου (16:00) θα παραθέσει επιμορφωτικό σεμινάριο με δωρεάν είσοδο για το κοινό, στο κατάστημα Bodybuilding Club Aγίας Παρασκευής (Λεωφόρος Μεσογείων 330, έναντι σταθμού μετρό “Νομισματοκοπείο”, Τηλ. 210-6546062).

Το XBody.gr, παρόν όπως πάντα στην επικαιρότητα, θα είναι εκεί για να καλύψει το event.

Περιττό να αναφέρουμε ότι είναι ένα event που δεν πρέπει να χάσετε και αξίζει ένα μπράβο στους αδελφούς κ. Παναγιωτόπουλους του Bodybuilding Club που για μια ακόμα φορά “ξηλώνονται” για να μας φέρουν έναν ακόμα εκπρόσωπο της αφρόκρεμας του παγκοσμίου επαγγελματικού bodybuilding.

Κοινοποίησέ το

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου!

Shares