NO LIMITS 14

Το κορυφαίο Ελληνικό show μαχητών No Limits στην 14η έκδοσή του “The Future”, τη Δευτέρα 20/6 στην Τριανδρία, Θεσσαλονίκης!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό show μαχητών επιστρέφει για τρίτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις θριαμβευτικές επιτυχίες στο κατάμεστο Παλαί ντε Σπορ το 2009 και 2010, με το NO LIMITS 7 ‘’NORTH VS SOUTH’’ και το NO LIMITS 11’’THE GREAT REVENGE’’ αντίστοιχα, στις 20 Ιουνίου, στο εκπληκτικό Θέατρο Γης (νταμάρι Τριανδρία), το NO LIMITS 14 ‘’THE FUTURE’’ έρχεται να μας καταπλήξει με μία κάρτα αγώνων που θα συναρπάσει το φιλοθεάμων κοινό, υπέροχα show, ειδικά εφέ, μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, video art και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Για το main fight της βραδιάς, η διοργανώτρια Γωγώ Μπιτάκου, επιφύλαξε μια μάχη – πραγματικό ντέρμπυ μεταξύ των δύο πιο αγαπημένων της μαχητών, φαβορί και οι δύο και αήττητοι στην κατηγορία των 70 Kg:

Τη Θεσσαλονίκη θα εκπροσωπήσει ο εκρηκτικός Φλοριάν ‘’TNT’’ Μάρκου και την Αθήνα τα ‘’σιδερένια’’ κροσέ του Αλέξη ‘’STONE HAMMER’’ Σύρου. Μια αμφίρροπη μάχη που έχει δελεάσει το κοινό του KICK BOXING σε όλη τη χώρα.

Ο νικητής του αγώνα θα φορέσει τη ζώνη NO LIMITS CHAMPION, τον τίτλο που η διοργανώτρια παρουσίασε για πρώτη φορά στην Αθήνα στο NO LIMITS 13 (2 Απριλίου 2011) και που φέρει ως σύμβολο τον αιώνιο μαχητή και στρατηλάτη Μέγα Αλέξανδρο.

Τη ζώνη NO LIMITS CHAMPION για την κατηγορία -81 kg θα διεκδικήσουν και οι δύο κορυφαίοι μαχητές της κατηγορίας που έρχονται αντιμέτωποι για πρώτη φορά:

Ο Κερκυραίος Αλέξανδρος ‘’HITMAN’’ Γκερέκος και ο Καβαλιώτης Βασίλης ‘’GREECOP’’ Καραγιαννίδης θα δώσουν την ψυχή τους χωρίς όρια για τη νίκη, στο super fight της βραδιάς.

Η αφίσα του αγώνα:

Την κάρτα αγώνων θα πλαισιώσουν επτά ακόμα μάχες μεταξύ κορυφαίων πρωταθλητών Τυνησίας, Πολωνίας , Αθήνας και Βορείου Ελλάδος.
1) Λουκάς ‘’Polack’’ Πρύζπεκ (Πολωνία-FIGHTERS ΑΘΗΝΑ) VS Κώστα ‘’the great’’ Μιρζάεβ (fighters ΚΑΒΑΛΑ) 65 ΚG
2) Νίκος ‘’minigun’’ Χύσεν (FIGHTERS Αθήνα) VS Κώστα ‘’ripper’’ Παπαδέλη(ultra fighters Καβάλα) 60kg
3) Χρήστος ‘’demolition man’’ Καμάρης(ULTRA FIGHTERS-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) VS Μιχάλης ‘’Πόντιος’’ Χριστοφορίδης(Πτολεμαίδα) 100 kg
4) Ρομπέρτο ‘’terminator’’ Ογκανεσιάν(Αρμάγος Θες/νικη) VS Bessem ‘’black panther’’ Belkair(fighters Αθήνα) -81 kg
5) Γιάννης ‘’destroyer’’ Στοφορίδης(ultra fighters Καβάλα) VS Λεωνίδας ‘’lightning’’ Κόλλας(Αλεξάκης Κέρκυρα) 100 kg
6) Ηoucine ‘’jaguar’’ Chouchen (Τυνησία-FIGHTERS ATHENS) VS Γιώργος Γεωργιάδης(‘’Αλέξανδρος ο Μέγας’’-Καβάλα) 63 kg
7) Δήμητρα ‘’sweet thunder’’ Κουκουσέλα(ultra fighters Θες/νικη) VS Σοφία ‘’amazon’’ Τέσκου(DIAMOND Αθήνα) 57kg

Επίδειξη μικρών μαχητών tae kwon do θα κάνει η σχολή Χαλκιδικής του Μάκη Τσικούρη, ενώ στα καλλιτεχνικά δρώμενα θα τραγουδήσουν οι γνωστοί hip-hop performer με έδρα τη Θες/νικη ‘’12ος Πϊθηκος’’ και Saking &730.

Tη μουσική επιμέλεια ο γνωστός dj Larry Adamidis.

Την επιμέλεια για τα χορευτικά, flag kai ring girls έχει αναλάβει η γνωστή free style dancer Μαρία Σταματοπούλου.

Στη διοργάνωση θα παραστεί και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο MUAY THAI , Σταμ ‘’The Showman’’ Μπιτάκος με τον ‘’αντίπαλό’’ του στο τελευταίο No Limits της Αθήνας και NO LIMITS CHAMPION , Παύλο ‘’the diamond’’ Καπώνη.

Το show θα παρουσιάσει ο γνωστός και πολύ αγαπητός τραγουδιστής και αθλητής του kick boxing, Πέτρος Ίμβριος με τη δημοσιογράφο και διοργανώτρια Γωγώ Μπιτάκου.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο συμβουλευτικό κέντρο ‘’ΑΡΩΓΗ’’ για εθισμούς και ψυχικές ασθένειες (Ν. Ρύσιο).

Διοργάνωση – Παραγωγή: Γωγώ Μπιτάκου

Συνδιοργάνωση: Σύλλογος Πανελληνίου Παγκρατίου Αθλήματος-Δημήτρης Πουρουτζόγλου FIGHT GYM ΚΑΒΑΛΑ

Χώρος διεξαγωγής το “Θέατρο Γης” στο Νταμάρι Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη:


View Larger Map

Έναρξη του αγώνα τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 20:00. Η είσοδος κοστίζει 15 ευρώ.

Προπώληση εισητηρίων: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ: EVERLAST, HONDA ΔΑΒΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, NRG, PHD SUPPLEMENTS, OLYMPUS
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: NOVA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, CONTRA, DAILYMOTION, LORD OF RINGS.GR, ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95,1 ΚΑΙ PLUS RADIO 102,6, RINGSTORIES.GR, METROSPORT KAI METROPOLIS FM 95,5

Κοινοποίησέ το

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου!

Shares