4 χρόνια XBody.gr

Ήταν σαν χθες, όταν 4 χρόνια πριν, στις 15 Οκτωβρίου του 2010 βγήκε στον “αέρα” το xbody.gr, χάρη στην αγάπη και το μεράκι μιας μικρής παρέας φίλων οι οποίοι απηυδυσμένοι από την τότε επικρατούσα “τελματική” κατάσταση των ελληνικών bodybuilding forums αποφάσισαν να χτίσουν κάτι καινούργιο, μοντέρνο, και ποιοτικό, κάτι εντελώς διαφορετικό στο χώρο.

Και στα τέσσερα αυτά χρόνια έγιναν πολλά. Με πολλές ώρες video, play-by-play κριτικής και περισσότερες από 40.000 φωτογραφίες στις αγωνιστικές μας photo galleries, θέσαμε νέα standards στις καλύψεις αγώνων. Στα αφιερώματα αθλητών. Στην ενημέρωση. Στο επίπεδο συζητήσεων στο forum μας. Στην τεκμηριωμένη άποψη και κριτική. Οργανώσαμε στο forum μας τη δημοφιλέστερη ενότητα για Strength Training στην Ελλάδα.

Η πολιτική μας να μην κυνηγούμε το “φθηνό Like”, έχει κάνει τη σελίδα μας στο Facebook την πιο engaging σελίδα του χώρου στην Ελλάδα, αν και με “μόλις” ~5.000 fans. Με τη βοήθεια των χορηγών που μας εμπιστεύονται έχουμε μοιράσει περισσότερα από 2.000 ευρώ σε δώρα στους διαγωνισμούς μας.

Όλη η ομάδα του XBody.gr, θέλουμε, από καρδιάς, να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους αναγνώστες μας, τους χρήστες μας για την στήριξη που μας προσφέρετε όλα αυτά τα χρόνια που είστε δίπλα μας. Και να σας υποσχεθούμε ότι το XBody.gr θα συνεχίσει να καινοτομεί σε όλα τα επίπεδα!

Facebook Comments