2012 Reebok Crossfit Games

Διοργανώνονται και φέτος οι Παγκόσμιοι Αγώνες Crossfit υπό τη χορηγία της Reebok, για την εύρεση του “Fittest on Earth™” άνδρα και γυναίκας. Tα 2012 Reebok Crossfit Games θα διεξαχθούν μεταξύ 13-15 Ιουλίου 2012 στο Carson της Καλιφόρνιας (ΗΠΑ).

Η πρόκριση των καλύτερων στον πλανήτη για τους αγώνες περνάει από μια μακρά διαδικασία η οποία ξεκινάει με το Open το οποίο διαρκεί 5 εβδομάδες (22/2-25/3) και στο οποίο μπορεί ο οποιοσδήποτε να λάβει μέρος εκτελώντας ένα διαφορετικό workout ανά εβδομάδα (το οποίο θα ανακοινώνεται στην πορεία). Πάνω από 26.000 (!) αθλητές από όλο τον κόσμο έλαβαν μέρος στο Open το 2011. Το workout μπορεί να εκτελεστεί είτε σε κάποιο εγκεκριμένο κέντρο crossfit, είτε σε οποιοδήποτε home gym – ο συμμετέχοντας βιντεοσκοπεί την προσπάθειά του και την ανεβάζει στο Internet, όπου κρίνεται και βαθμολογείται. Οι 60 καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες του Open από κάθε γεωγραφική περιοχή περνάνε στη 2η φάση, τα Regionals (27/4-27/5) με κεντρική διοργάνωση σε συγκεκριμένες τοποθεσίες και οι καλύτεροι των Regionals προκρίνονται στους τελικούς των 2012 Reebok Crossfit Games στην Καλιφόρνια.

Το χαρακτηριστικό των τελικών είναι ότι τα workouts δεν θα είναι γνωστά παρά λίγο πριν ξεκινήσουν οι αγώνες. Ο λόγος γι’αυτό είναι ότι το fitness θα πρέπει να μετράται σε καθαρά απρόβλεπτες συνθήκες. Εκεί θα ξεχωρίσουν πραγματικά οι καλύτεροι.

Οι εγγραφές για το Open ξεκινούν την 1/2/2012. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς και εσείς μπορείτε να συμμετέχετε, στη διεύθυνση: http://games.crossfit.com/

Κοινοποίησέ το

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου!

Shares