2012 IFBB Flex Pro – Νικητής ο Lionel Beyeke

Στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας διεξάγεται ο πρώτος επαγγελματικός αγώνας Bodybuilding για το 2012, το 2012 Flex Pro.

Ο αγώνας αποτελεί μεταξύ άλλων και πρόκριση για το Mr. Olympia 2012 – πλέον μόνο για όποιον κατακτήσει την 1η θέση, πράγμα που προμηνύει έντονο συναγωνισμό. Το μεγάλο όνομα απουσιάζει, πράγμα που δίνει ευκαιρία στους Lionel Beyeke, Fouad Abiad, Ben Pakulski, και Shawn Roden να διεκδικήσουν με αξιώσεις την 1η θέση, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η κατάταξη πιο aesthetic σωμάτων όπως αυτών του Βραζιλιάνου Eduardo Correa (ο οποίος μετακινήθηκε από την 202), αλλά και του ελληνικής καταγωγής Αυστραλού Con Demetriou.

Η αφίσα του αγώνα:

Η πλήρης και τελική λίστα συμμετοχών:

Στις γυναίκες, διεξάγεται η κατηγορία του fitness, με συμμετοχές-“φωτιά”: αντιμέτωπες θα βρεθούν η πολυπρωταθλήτρια και Fitness Olympia 2011 Adela Garcia, απέναντι στη 2η Tanji Johnson, αλλά και με έντονο συναγωνισμό μεταξύ άλλων από την Oksana Grishina και Myriam Capes. Αναλυτικά οι συμμετοχές:

Πέρα από το ανδρικό bodybuilding και το γυναικείο fitness, θα διεξαχθεί παράλληλα και το διάσημο Flex Pro Bikini Model Search. Χώρος διεξαγωγής του 2012 Flex Pro, το Santa Monica Civic Auditorium στην ομώνυμη περιοχή της Καλιφόρνιας:

View Larger Map

Οι αγώνες διεξάγονται το Σάββατο 18/2. Το prejudging αρχίζει στις 12 το μεσημέρι δυτική ώρα (22:00 ώρα Ελλάδας), και οι τελικοί λαμβάνουν χώρα στις 19:00 (05:00 ξημερώματα Κυριακής για την Ελλάδα).

Κοινοποίησέ το

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου!

Shares