Καλωσορίζουμε τη Scitec Nutrition στο XBody.gr!

To XBody.gr, το “σπίτι” του ελληνικού Βodybuilding, Strength και Fitness, περήφανα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και διανομείς αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ευρώπη, την Scitec Nutrition.

H Scitec Nutrition είναι μια ουγγρική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1996. Απασχολεί περισσότερους από 600 υπαλλήλους, και παράγει και αποθηκεύει τα προϊόντα της σε δικές της ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 30 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.

Η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 200 προϊόντα, 700 βαριάντες τους με συνολικά 135 γεύσεις.

Η Scitec Nutrition είναι από τις λίγες εταιρείες του χώρου, της οποίας κάθε παρτίδα περιέχει εγγύηση συγκέντρωσης από εργαστηριακές αναλύσεις οι οποίες είναι δημοσιευμένες στο site της εταιρείας (μπορείτε να βάλετε τον αριθμό παρτίδας που έχετε αγοράσει και να δείτε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων).

Η Scitec χορηγεί μερικούς από τους σπουδαιότερους αθλητές και αθλήτριες bodybuilding και fitness στον κόσμο. Ξεχωρίζουν τα ονόματα των IFBB Pro ανδρών Shawn Rhoden, Cedric McMillan, Ben Pakulski, Fouad Abiad, Brandon Curry, αλλά και γυναικών όπως της Christina Vargas, και της Zsuzsanna Toldi. Στην Ελλάδα, η εταιρεία αποτελεί χορηγό της Πανελλήνιας Πρωταθλήτριας Body Fitness Γυναικών της IFBB Τερέζας Παντέλα, αλλά και του μέλους του forum μας και αθλητή του Physique Ανδρών Γιώργου Βυζανιάρη.

Στο ειδικό sub-forum που δημιουργήσαμε για την Scitec, θα μπορείτε να δείτε παρουσιάσεις των προϊόντων της, αλλά και να ρωτάτε οτιδήποτε σχετικό με την εταιρεία και τα προϊόντα της.

Θα ήθελα λοιπόν να καλωσορίσω την Scitec Nutrition στην οικογένεια του XBody.gr, και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Γιώργο τον Βυζανιάρη για τη βοήθειά του. Η συνεργασία με έναν κολοσσό όπως η Scitec μας τιμάει ιδιαιτέρως.

Κάντε κλικ στα ακόλουθα για να επισκεφθείτε:

Facebook Comments

Facebook Comments

Δωρεάν διατροφικά & προπονητικά tips στο email σας!

Μόνο ό,τι πραγματικά δουλεύει. Χωρίς φανφάρες.

Επιτυχής εγγραφή!

Κοινοποίησέ το

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου!

Shares