Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του τραγικού χαμού του πρωταθλητή Fitness και Physique Ανδρών Χριστόφορου Βουλγαρέλη το πρωι της Παρασκευής (23/6/17), θάνατος ο οποίος προκλήθηκε από πτώση ελικοπτέρου στην περιοχή του Σχινιά.

Όπως μετέδωσαν mainstream media το πρωι της Παρασκευής (εδώ, εδώ, και εδώ), το ψεκαστικό ελικόπτερο στο οποίο επενέβαιναν τρία άτομα – μεταξύ των οποίων και ο Άκης Βουλγαρέλης – κατέπεσε στα ελώδη εδάφη της περιοχής του Σχινιά μετά από εμπλοκή του ελικοπτέρου με σύρματα της ΔΕΗ. Δύο άνθρωποι βρήκαν το θάνατο, ενώ διασώθηκε ο τρίτος.

Ο άτυχος πρωταθλητής εξέπεμπε ζωντανά στο Facebook τα τελευταία λεπτά της μοιραίας πτήσης.

Ο Άκης Βουλγαρέλης ήταν ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές του χώρου του Fitness/Physique. Με σταθερή αγωνιστική απόδοση τα τελευταία χρόνια και συμμετοχές σε events της WABBA και της NAC, ήταν σχεδόν αήττητος σε όποιον αγώνα κατέβαινε στην Ελλάδα, ενώ πέρσι (2016) ανακηρύχθηκε και Παγκόσμιος Πρωταθλητής της WABBA στην Ιταλία στην κατηγορία Physique Model από όπου και η ακόλουθη φωτογραφία του.

Akis Voulgarelis

Τελευταίος του αγώνας επί ελληνικού εδάφους ήταν πριν από 1 μήνα (20/5/17) στο Διαγωνισμό Mr. and Mrs. Hellas 2017 της NAC, όπου κέρδισε για μια ακόμα φορά την κατηγορία του.

Άκης Βουλγαρέλης

Ο Άκης Βουλγαρέλης διακρίθηκε στο χώρο όχι μόνο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά και για το ήθος του και την αθλητική του ζωή γενικότερα. Ήταν από τα πιο συμπαθή και ευγενικά άτομα του χώρου. Φίλοι και γνωστοί συγκλονισμένοι ήδη κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με συλληπητήρια μηνύματα.

Ευχόμαστε κουράγιο καθώς και τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

R.I.P. Akis Voulgarelis

 

Facebook Comments