Ποδηλατικοί αγώνες 2012 στην Ορεινή Ναυπακτία (25-26/8)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΜΚΟ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος “Πράσινο + Μπλε” διοργανώνει στις 25 & 26 Αυγούστου 2012 Ποδηλατικούς Αγώνες, στην περιοχή δραστηριότητάς της, στην Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας.

Οι αγώνες το 2011 υλοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό μεμονωμένων αθλητών αλλά και συλλόγων από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Για το 2012 οι πίστες για Mountain Bike μεγάλωσαν, το MTB ενηλίκων έγινε 41km , ενώ ο αγώνας FMTB που έγινε 24km θα περιλαμβάνει 3 κατηγορίες πλέον : Ανδρών, Γυναικών και Εφήβων από 14 έως 18 ετών. Επιπλέον θα υλοποιηθεί και το Junior Bike που περιλαμβάνει αγώνα δρόμου μικρής απόστασης για παιδιά 10 έως 14 ετών, ενώ παράλληλα δημιουργείται μικρή πίστα με εκπλήξεις για παιδιά κάτω των 9 ετών, σε μια προσπάθεια τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το ποδήλατο και να διασκεδάσουν.

Στόχος η επαφή και γνωριμία αθλητών και επισκεπτών με το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Οι διοργανωτές σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου οι επισκέπτες να μείνουν ευχαριστημένοι από την φιλοξενία τους.

Οι τιμές στα δωμάτια των ξενοδοχείων της περιοχής θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές, όπως και το 2011, ώστε οι συμμετέχοντες να επιβαρυνθούν με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωχωριτών με έδρα την Άνω Χώρα και οι νοικοκυρές του χωριού θα προσφέρουν και πάλι σπιτικές πίτες, χαλβάδες και δωρεάν σουβλάκια, το Σάββατο 25 Αυγούστου το βράδυ, στο Αντάμωμα των αθλητών που για φέτος θα περιλαμβάνει και ζωντανή Ελληνική μουσική, ενώ γνωστή εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν μπύρα.

Κατά την εγγραφή αγώνων θα προσφέρονται δωρεάν δείγματα προϊόντων των χορηγών μας.

Δηλώστε λοιπόν συμμετοχή στο site www.bike.prasinomple.gr και εξασφαλίστε τη διαμονή σας εγκαίρως μια και αναμένεται μεγάλη προσέλευση αθλητών και επισκεπτών.

Υπεύθυνος Διοργάνωσης
Τάσος Ξύδης: +30 26340 25016

Facebook Comments

Facebook Comments

Δωρεάν διατροφικά & προπονητικά tips στο email σας!

Μόνο ό,τι πραγματικά δουλεύει. Χωρίς φανφάρες.

Επιτυχής εγγραφή!

Κοινοποίησέ το

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου!

Shares