Νέοι αρθρογράφοι στο XBody.gr

Πλησιάζοντας στα πρώτα γενέθλια του XBody.gr, ξεκινούμε μια σειρά αλλαγών, βελτιώσεων και γενικά περαιτέρω αναβάθμισης του forum και του site μας.

Αυτό που πιστεύουμε και θέλουμε να μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η ποιότητα των μελών μας. Προσωπικά χαίρομαι που βλέπω στους online users μας άτομα “ένα και ένα” από χαρακτήρα, γνώσεις, προσφορά, κτλ. Και αυτό είναι που τελικά μετράει σε ένα φόρουμ – από τι μέλη απαρτίζεται.

Το XBody.gr αποτελεί την πρώτη ελληνική fitness κοινότητα με κανονική blogging πλατφόρμα, πράγμα που μας επιτρέπει να ποστάρουμε πολύ καλά άρθρα και από πλευράς περιεχομένου, αλλά και από πλευράς εικόνας. Το group των Contributors το έχουμε φτιάξει για το σκοπό αυτό, για να δώσουμε ένα τέτοιο βήμα σε ορισμένα επιλεγμένα μέλη τα οποία εκτιμούμε για τις γνώσεις τους, αλλά και που ήδη είναι εξοικειωμένοι στο γράψιμο θαυμάσιων άρθρων είτε σε δικό τους blog, είτε γενικότερα.

Από σήμερα λοιπόν και επισήμως θα θέλαμε να καλωσορίσουμε 4 νέους αρθρογράφους, 4 νέα μέλη της ομάδας των Contributors οι οποίοι θα συνεισφέρουν στην περαιτέρω αναβάθμιση του XBody.gr με τα καλύτερά τους άρθρα:

– Ξεκινάω με τον acidhell. Ο Αντώνης δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, καθότι ενεργός στα ελληνικά bodybuilding forums εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πλέον βρίσκεται σε τροχιά Μεταπτυχιακού στο UCL (University College London) στην Αγγλία, με θέμα τη Νανοτεχνολογία και Αναγεννητική Ιατρική (Νanotechnology and Regenerative Medicine). Από τα άτομα με βαθιά γνώση στο θέμα της προπόνησης, και εμπειρία με στίβο (60μ/100μ) και άρση βαρών, θα συνεισφέρει τις σκέψεις του για αρκετά θέματα κυρίως προπονητικής – όσο του επιτρέπουν οι απαιτήσεις ενός Μεταπτυχιακού.

– Ο fotakou ήδη εδώ και κάποιο διάστημα έχει αρχίσει να ανεβάσει τα άρθρα του στο XBody.gr. H evidence-based λογική του Φώτη, η οποία μάλλον προέρχεται σε κάποιο βαθμό και από τις σπουδές του (ΤΕΙ Πειραιά Ηλεκτρονικά Συστήματα), καθώς και το εντατικό διάβασμα και γνώση της σχετικής βιβλιογραφίας σε bodybuilding και fitness, τον οδηγεί στη συγγραφή πολύ καλών άρθρων τα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και στο σύντομο μέλλον. Οι γνώσεις του αναμένεται να εμπλουτιστούν ακόμα περισσότερο με τη συμμετοχή του στα σεμινάρια της IAFA που ξεκινούν σύντομα. Ο Φώτης είναι εξοικειωμένος εδώ και αρκετό καιρό με το blogging, καθώς διατηρεί ένα σχετικό blog στη διεύθυνση http://fotisff.wordpress.com/.

– H nancy, αποτελεί το επόμενο νέο μέλος στο Contributor team του XBody.gr. Πρώην κολυμβήτρια κάνοντας πρωταθλητισμό πολλά χρόνια, η Νάνσυ τελείωσε το Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, και τελείωσε πρόσφατα το M.Sc. της στο Leeds Metropolitan University στην Αγγλία με θέμα Sport and Exercise Nutrition, κάτι που την κάνει μια πολύ δυνατή προσθήκη στο Contributor team. Πρόσφατα δε, έχει ξεκινήσει το δικό της blog στη διεύθυνση http://f-eatyourbody.blogspot.com.

– H flou, τέλος είναι η τέταρτη και τελευταία προσθήκη στο Contributor team. Η Νάγια αποτελεί παλιό και γνώριμο μέλος των ελληνικών bodybuilding forums, οπότε οι πολλές συστάσεις περιττεύουν. Απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΤΕΦΑΑ), και παράλληλα απόφοιτη και του IAFA College με ειδίκευση στα βάρη και το Personal Training, έχει τις γνώσεις και την όρεξη και το αθλητικό background να συνεισφέρει τα άρθρα της στις σελίδες του XBody.gr.

Θα θέλαμε λοιπόν να καλωσορίσουμε στην Contributor Team του Xbody.gr τα 4 αυτά παιδιά, και πιστεύουμε ότι όλο αυτό θα δώσει την ευκαιρία και σε εκείνους και εκείνες να συγκεντρώσουν σκέψεις, γνώσεις, κτλ στη μορφή δυνατών άρθρων, αλλά και σε όλους εμάς στο να μάθουμε νέα πράγματα και να κάνουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Facebook Comments