Στη Μαδρίτη βρίσκεται ο Μιχάλης Ζαμπίδης όπου και αγωνίζεται στην κορυφαία διοργάνωση Kick Boxing παγκοσμίως για έναν ακόμα αγώνα μέσα στο 2012, στο Κ-1 World ΜΑΧ Final 16 – ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας ανάμεσα στους 16 κορυφαίους αθλητές του πλανήτη στο μαχητικό αυτό άθλημα.

Ο αγώνας διεξάγεται την Κυριακή 27/5 (19:15) στο Palacio Vista Alegre στην Μαδρίτη, με αντίπαλο τον 23χρονο Ολλανδομαροκινό Chahid “The Pitbull” Oulad El Hadj, ο οποίος με ρεκόρ 35 νικών και 12 νοκ άουτ σε 56 επαγγελματικούς αγώνες δικαιολογεί απόλυτα το προσωνύμιο του.

Η αφίσα του event:

Η επιλογή του συγκεκριμένου ζευγαριού από τους διοργανωτές δεν είναι τυχαία, μιας και όλοι περιμένουν έναν άκρως εντυπωσιακό αγώνα λόγω του παρόμοιου στυλ και της μαχητικότητας των δύο αθλητών. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι δύο αθλητές έχουν αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στο πλαίσιο του K-1 Max σε μια εντυπωσιακότατη αναμέτρηση οπού μετά από extra round o Μιχάλης Ζαμπίδης πήρε τη νίκη. Ο αγώνας αυτός είχε χαρακτηριστεί ένας από τους καλύτερους της δεκαετίας και είχε ψηφιστεί σε παγκόσμια ψηφοφορία ως ο καλύτερος αγώνας του Κ-1 το 2010.

Κερδίζοντας τον Chahid, ο Πρωταθλητής μας προκρίνεται στην τελική 8άδα του Κ-1 World Μax, της οποίας οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ιαπωνία, τον Νοέμβριο 2012.

Στο event συμμετέχουν σπουδαίοι αθλητές του K-1 από αρκετές χώρες:

Andy Souwer (Holland)
Mike Zambidis (Greece)
Drago (Armenia)
Artur Kyshenko (Ukraine)
Yasuhiro Kido (Japan)
Yuji Nashiro (Japan)
Su Hwan Lee (Korea)
Abraham Roqueni (Spain)
Chahid (Morocco)
Longern Superpro Samui (Thai)
Harut Grigorian (Belgium)
Chris Ngimbi (Congo)

Ο Iron Mike Zambidis βρίσκεται ήδη στην Ισπανία από χθες Παρασκευή 25/5 με τον προπονητή του Μάριο Μπαρμπάτσα, το βοηθό γωνίας Σωτήρη Τσαφούλια, καθώς και τη manager του Τόνια Φουσέκη.

Χορηγοί του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα προϊόντα WILKINSON SWORD και τα X-TREME STORES.

Το opening fight ξεκινάει στις 19:15 ώρα Ελλάδας. Μπορείτε να δείτε δωρεάν μέσω live streaming τον αγώνα του Ζαμπίδη μέσω του ustream.tv (το κανάλι θα είναι on-air την ώρα των αγώνων και πρέπει να διαβάζετε το άρθρο αυτό ως blog post για να φαίνεται το streaming. Direct link εδώ αν δεν παίζει: http://www.ustream.tv/channel/k-1globaltv):

Facebook Comments