Το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων θα επισκεφτεί η Ελληνική αποστολή που θα αγωνιστεί στο Μεσογειακό κύπελλο Δυναμικού Τριάθλου

Στις 30 Ιουλίου 2015 διεξάγεται στην πόλη Petach Tikva του Ισραήλ το Μεσογειακό Κύπελλο Δυναμικού Τριάθλου. Το ΕΣΔΤ θα στείλει τρεις διεθνείς αθλητές, ένα εκπρόσωπο του ΕΣΔΤ και ένα κριτή.

Πρώτο μέλημα των μελών της αποστολής είναι να επισκεφτούν το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπου θα λάβουν την ευλογία και την ευχή του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου Γ’. Είναι μεγάλη μας χαρά που θα γίνει επίσημη υποδοχή της αποστολής, μιας και αρκετά μέλη της θα μεταβούν για πρώτη φορά στη ζωή τους στους αγίους τόπους, γεγονός που επιφέρει επιπλέον συναισθηματική φόρτιση.

Το ΕΣΔΤ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την υποδοχή αλλά και τη φιλοξενία των αθλητών στο Πατριαρχείο, τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ’, καθώς σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα μας, τα έξοδα για την διαμονή των αθλητών μας ήταν δυσβάσταχτα.

Η αποστολή αποτελείται από τους Δανάη-Έρικα Παναγιώτου, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, Νικόλαο Καραμπουρνιώτη, τον κριτή Παναγιώτη Κολοκοτρώνη και το μέλος του ΕΣΔΤ Κωνσταντίνο Τρυφινόπουλο που είναι ο αρχηγός της αποστολής. Ο αθλητής Μανώλης Μαρίζας, ήταν επίσης μέλος της αποστολής, ωστόσο λόγω των κεφαλαιακών ελέγχων δε κατέστη δυνατή η αγορά εισιτηρίου και δυστυχώς η χώρα μας θα στερηθεί των υπηρεσιών του.

Ο πρόεδρος της GPA Israel Dr. Gal Adato, μαθαίνοντας ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολες ώρες, πρόσφερε δωρεάν συμμετοχή στους Έλληνες αθλητές, πράξη η οποία μας συγκινεί ιδιαίτερα καθώς μας γεμίζει κουράγιο, και ελπίδα ότι τη χώρα μας, δε την έχουν εγκαταλείψει οι άλλοι λαοί. Εξέφρασε την προθυμία του να μας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστούμε κατά την παραμονή μας στο Ισραήλ. Ο αθλητισμός είναι μια μεγάλη οικογένεια και ο πρόεδρος του Ισραήλ το έδειξε έμπρακτα με τον καλύτερο τρόπο. Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Εικόνα (από αριστερά προς τα δεξιά): Ο πρόεδρος του ΕΣΔΤ Χρόνης Τραστόγιαννος, με τον πρόεδρο της IPC Dr. Gal Adato, με το μέλος του ΕΣΔΤ Κωνσταντίνο Τρυφινόπολο

Ευχαριστούμε θερμά το χορηγό του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, που είναι η εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής FIT-WAY που που στηρίζει τον αθλητή αυτό στην προσπάθειά του να φέρει νέες επιτυχίες στη χώρα μας. Να υπενθυμίσουμε ότι ο εν λόγω αθλητής είχε αγωνιστεί στη μεγαλύτερη διοργάνωση δυναμικού Τρίαθλου που έγινε στη χώρα μας, το 1ο Πανελλήνιο Grand Prix και η κατάκτηση της πρώτης θέσης συνοδεύτηκε από την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ με 278 κιλά στις άρσεις θανάτου.

Εικόνα: Ο κωνστανίνος Παπαδόπουλος στο 1ο Πανελλήνιο Grand Prix

Η Ελληνική αποστολή αναχωρεί στις 28 Ιουλίου και επιστρέφει 1 Αυγούστου. Καλή επιτυχία στη χώρα μας, καλή επιτυχία στους αθλητές μας, που παρά την καλοκαιρινή περίοδο συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά για να προσφέρουν στη χώρα μας.

Facebook Comments

Facebook Comments

Δωρεάν διατροφικά & προπονητικά tips στο email σας!

Μόνο ό,τι πραγματικά δουλεύει. Χωρίς φανφάρες.

Επιτυχής εγγραφή!

Κοινοποίησέ το

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου!

Shares