Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Χρύσα Κανάκη, ασημένιες Ζαμάγια, Βυθούλκα

Με τα 2 χρυσά μετάλλια της Χρύσας Κανάκη η οποία ανακηρύχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της INBA για το 2017 στις κατηγορίες Novice Physique Γυναικών και Junior Masters Physique Γυναικών, τα 2 ασημένια και την κατάκτηση της Pro κάρτας της Νίκης Ζαμάγια στο Γυναικείο Bodybuilding (Masters 40+, και Open), καθώς και το ασημένιο (Physique Γυναικών Masters) και χάλκινο (Bodybuilding Γυναικών Masters) της Κωνσταντίνας Βυθούλκα εμπλουτίστηκε η συλλογή των μεταλλίων τα οποία βάφτηκαν με γαλανόλευκο χρώμα το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου 2017 στο Ρίμινι της Ιταλίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Natural Bodybuilding της INBA/PNBA για το 2017.

inba-greek-team
Χρύσα Κανάκη, Νίκη Ζαμάγια, Ντίνα Βυθούλκα, Σοφία Κωστοπούλου – οι γυναίκες της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017 της INBA στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Τις διακρίσεις της ελληνικής αποστολής στην Ιταλία συμπλήρωσαν οι 5ες θέσεις των Ανδρέα Ανδρέου (Bodybuilding Ανδρών -1,70μ) που κατεβαίνει με τα χρώματα της Κύπρου, και του Στέφανου Λαϊνά στην κατηγορία Classic Physique Ανδρών, ενώ εντυπωσίασε η πρώτη εμφάνιση της Σοφίας Κωστοπούλου στην Κατηγορία Bikini Γυναικών, η οποία απέναντι σε 20 συναθλήτριές της κατάφερε να κατακτήσει 2 έκτες θέσεις (Novice Bikini -1,65 μ, και Bikini Open).

Η Χρύσα Κανάκη με τα δύο της χρυσά στην πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δείχνει ότι το Γυναικείο Physique βρήκε μια αθλήτρια με πολλές προοπτικές για ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Η Natural Ms. Olympia 2014 Νίκη Ζαμάγια απέδειξε για πολλοστή φορά ότι ανήκει στην ελίτ του παγκοσμίου natural Female Bodybulding. Δεύτερη θέση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με οριακό αποτέλεσμα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Σταύρος Παπαδόπουλος – Νίκη Ζαμάγια

 

Η Ντίνα Βυθούλκα, μαχητική με εντυπωσιακό conditioning ιδιαίτερα στον άνω κορμό στάθηκε επάξια σε πρώτη της συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κερδίζοντας μια 2η και μια 3η θέση.

Η Σοφία Κωστοπούλου, σε εντυπωσιακές κατηγορίες με τουλάχιστον 20 αθλήτριες, αν και άπειρη, είχε άριστη σκηνική παρουσία, βελτιωμένο conditioning σε σχέση με το event στο ΣΕΦ, και κατάφερε επάξια να μπει στην εξάδα δύο φορές.

Ο Αντρέας Αντρέου, ο μικρός γίγαντας από την Κύπρο, στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο, και σε μια κατηγορία-φωτιά, κατάφερε να κερδίσει την 5η θέση μετά από δύσκολη μάχη και συνεχόμενα comparisons με άνω των 15 συμμετοχών στην κατηγορία. Πλασσάρεται και στην 1η δεκάδα και στην Κατηγορία Αρχαρίων.

Ο έμπειρος Στέφανος Λαϊνάς, στην 4η συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έπαιξε σε 3 κατηγορίες, και κέρδισε την 5η θέση στο Classic Physique. Δύσκολες και πολυπληθείς κατηγορίες οι υπόλοιπες που συμμετείχε (Masters’ με 20+ αθλητές και Open Bodybuilding -1,75).

Σταύρος Παπαδόπουλος – Στέφανος Λαϊνάς

Συγχαρητήρια στην ελληνική αποστολή, που μετέβη στο Ρίμινι με επικεφαλής τονπρόεδρο της INBA Global Greece Πολύβιο Δεληγιάννη.

Facebook Comments

Facebook Comments

Δωρεάν διατροφικά & προπονητικά tips στο email σας!

Μόνο ό,τι πραγματικά δουλεύει. Χωρίς φανφάρες.

Επιτυχής εγγραφή!

Κοινοποίησέ το

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου!

Shares