2011 Europa Show of Champions – Orlando

Στο Ορλάντο των ΗΠΑ μεταφέρεται το ενδιαφέρον των fans του bodybuilding και fitness την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30/4/2011. Μια σειρά από αγώνες επαγγελματικού και ερασιτεχνικού fitness και bodybuilding, καθώς και επιδίξεις πολεμικών τεχνών, χειροπάλης (armwrestling), grappling, κτλ, αλλά και fitness model search θα έχει ο κόσμος την ευκαιρία να δει στη Φλόριντα.

Στους αγώνες bodybuilding ανδρών δίνονται 3 εισητήρια για το φετινό Mr. Olympia. Τα μεγάλα ονόματα απουσιάζουν, και είναι ευκαιρία για ορισμένους αθλητές να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση. Φαβορί είναι ο Πολωνός Robert Piotrkowicz, ο οποίος κηνυγάει την πρόκριση εδώ και αρκετούς αγώνες. Τον αγώνα αναμένεται να διεκδικήσουν και οι Αμερικάνοι που κατεβαίνουν εντός έδρας, όπως ο Marcus Haley, και ο Grigori Atoyan. Στη μάχη για την τριάδα αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και ο Ρώσος Evgeny Mishin.

Στις γυναίκες, θα υπάρξουν κατηγορίες Pro Figure και Pro Bikini, με 21 συμμετοχές μέχρι στιγμής στο Figure και 9 στο Bikini όπου έχουμε μάλιστα μόνο αμερικάνικες συμμετοχές στις οποίες ξεχωρίζει το όνομα της Nathalia Melo.

Κοινοποίησέ το

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου!

Shares