1776 φωτογραφίες από το ΕΣΔΤ/IPL Hellenic Powerlifting League 2017

Προσθέσαμε 1776 επιλεγμένες φωτογραφίες από την ΕΣΔΤ/IPL Hellenic Powerlifting League 2017 η οποία έλαβε χώρα το Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στο  Crossfit Comradery στον Ταύρο Αττικής με Γενικούς Νικητές τους Δημήτρη Ράλλη (Mr. Powerlifter, με σύνολο 852,5 kg σε σωματικό βάρος 108 kg) και την Μαριάνα Σιαματά (Mrs. Powerlifter, με σύνολο 325 kg σε σωματικό βάρος 56 kg), και επιμέρους νικητές τους Δημήτρη Ράλλη (Mr. Squat, με επίδοση 330 kg και Mr. Deadlift, με επίδοση 330 kg σε σωματικό βάρος 108 kg), Κώστα Αλεξόπουλο (Mr. Bench Press, με επίδοση 217,5 kg σε σωματικό βάρος 105,8 kg), τη Βασιλική Μαρονικολάκη (Mrs. Bench Press, με επίδοση 95 kg, και Mrs. Deadlift, με επίδοση 170 kg σε σωματικό βάρος 60 kg), και τη Μαίρη Τσίμπη (Mrs. Squat, με επίδοση 145 kg σε σωματικό βάρος 56 kg).

Πλήρη αποτελέσματα θα βρείτε στο επίσημο site του Ελληνικού Σωματείου Δυναμικού Τριάθλου (ΕΣΔΤ).

Το xbody.gr βρέθηκε εκεί και τις δύο μέρες και σας μεταφέρει φωτογραφικό υλικό από ορισμένες κατηγορίες του αγώνα, καθώς και από όλες τις απονομές και των δύο ημερών.

 Τις φωτογραφίες από τη γιορτή αυτή του powerlifting θα τις βρείτε ταξινομημένες ανά κατηγορία πηγαίνοντας στις Galleries του Xbody.gr (πάνω αριστερά στην οθόνη σας). Κάντε κλικ εδώ για να περάσετε απευθείας στην gallery του αγώνα.

Η κάλυψή μας έγινε δυνατή χάρη στη στήριξη της Gold Touch Nutrition, της ελληνικής εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων αθλητικής διατροφής για κάθε άθλημα.

Gold Touch Nutrition

Κοινοποίησέ το

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου!

Shares