Το Live Fitness Stream του Xbody.gr


Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Xbody.gr να διαφέρει από άλλα σχετικά ελληνικά και διεθνή sites είναι η έμφαση που προσπαθούμε να δώσουμε στην έγκαιρη ενημέρωση – με μοντέρνο όμως τρόπο.

Πλέον, οι εποχές όπου μαθαίναμε για νέα αθλητών, αγώνες, εκδηλώσεις , κτλ μόνο από περιοδικά του χώρου, έχουν πλέον περάσει ανεπιστρεπτί. Κατόπιν ήρθαν τα μεγάλα sites όπου η ενημέρωση γινόταν αρκετά πιο γρήγορα. Οι πηγές αυξάνονταν, και σήμερα οι πομποί των γεγονότων είναι πλέον οι ίδιοι οι αθλητές. Οι ίδιες οι ομοσπονδίες. Αλλά βέβαια και τα μεγάλα sites όπως πάντα.

Είχαμε λοιπόν μια ιδέα: πώς θα ήταν αν μαζεύαμε τα σημαντικότερα tweets, status updates, rss feeds, και γενικά όλα τα μικρά μικρά κομματάκια ειδήσεων του χώρου του fitness, και με έναν αυτόματο τρόπο τα εμφανίζαμε ως ένα (γνωστό πλέον από το facebook), activity stream;

Όπερ και εγένετο το Live Fitness Stream του Xbody.gr. Ποιες πηγές συνεισφέρουν στη δυναμική αυτή ροή ειδήσεων από το χώρο του fitness;

  • Αθλητές: Μια συλλογή από διευθύνσεις στο twitter από τους μεγαλύτερους αθλητές και αθλήτριες: Μερικά από τα ονόματα τα οποία θα δείτε να κάνουν tweets από το κινητό τους κατευθείαν στην οθόνη σας: Ronnie Coleman, Jay Cutler, Phil Heath, Kai Greene. Dexter Jackson, Nicole Wilkins-Lee αλλά και παλαιότεροι θρύλοι όπως Flex Wheeler, Shawn Ray, και άλλοι.
  • Μεγάλα sites του εξωτερικού: Muscular Development, RX Muscle, Getbig, FlexOnline και άλλα.
  • Ελληνικά sites για διάφορα σχετικά αθλήματα: RSS feeds από αξιόλoγα ελληνικά sites όπως το RunningNews και το eFight.
  • Ομοσπονδίες: Ειδήσεις για αγώνες απευθείας από το site της IFBB, αλλά και τα πάντα για τον ελληνικό στίβο από το feed του ΣΕΓΑΣ.

Βέβαια η αγνότητα των εποχών όπου ενημερωνόμασταν από κάποια περιοδικά, δεν μας αφήνει αδιάφορους. Τα σημαντικότερα γεγονότα θα τα βρίσκετε και πάλι στην κεντρική σελίδα του Xbody.gr, στη μορφή άρθρου πλέον, πιο αναλυτικά, πιο εικονογραφημένα, και με το γνωστό σχολιασμό αλλά και την αισθητική του Xbody.gr.

Η λίστα των ενημερώσεων θα μεταβάλεται με τον καιρό σύμφωνα με τις δικές σας προτάσεις, αλλά και σύμφωνα με την δική μας προσπάθεια για ποιοτικά feeds!

Καλή ενημέρωση, και πού ξέρετε αν είστε τυχεροί και προσεκτικοί, μπορεί καμια φορά να σας τύχει να δείτε και κάτι σαν και αυτό 😉

Κοινοποίησέ το

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου!

Shares