Στην όμορφη Κάρυστο διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου 2013 ο Αγώνας Τριάθλου με το όνομα “Γλαύκος”, το όνομα του Καρυστινού Ολυμπιονίκη του 520 π.Χ.

Ο αγώνας περιλαμβάνει και παιδική κατηγορία, καθώς και Σπριντ και Ολυμπιακή απόσταση, με κολύμβηση-ποδηλασία-τρέξιμο.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Περισσότερες πληροφορίες στο site του αγώνα http://www.glafkos.org.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου των διοργανωτών:

Στη χώρα που γεννήθηκε το Ολυμπιακό πνεύμα, είναι έκδηλη τα τελευταία χρόνια, η τάση των ανθρώπων να στρέφονται στη φυσική άθληση και την επαφή με το περιβάλλον.  Στις αρχές του Νοέμβρη, όταν τα βλέμματα του πλανήτη ήταν στραμμένα στον μεγάλο Μαραθώνιο της Αθήνας, με την πρωτοφανή συμμετοχή, ολοκληρώθηκε στην απέναντι ακτή του Ευβοικού, η αποτύπωση μιας νέας αθλητικής ιδέας, στη Νότια Εύβοια.

Η  3ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, που αποκτά συνεχώς περισσότερους φίλους, θα φιλοξενηθεί το Σαββατοκύριακο 29(παιδικό) και 30(Σπριντ και Ολυμπιακή απόσταση) Ιουνίου, στην παραλιακή ζώνη του κόλπου της Καρύστου. Τιμητικά για όλους μας, ο αγώνας θα φέρει το όνομα του Καρυστινού Ολυμπιονίκη του 520 π.Χ., Γλαύκου. Θεωρούμε, ότι η υποστήριξη και η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή, είναι απαραίτητη.

Ήδη την διοργάνωση υποστηρίζουν οι φορείς: Δήμος Καρύστου / Ναυτικός όμιλος «Ν.Ο.Κ.» / Αθλητικός όμιλος  «Α.Ο.Κ.» / Αθλητική Ένωση «Α.Ε.Κ.»/ Σύλλογος Εθελοντών Πυροσβεστών / Ποδηλατική Ομάδα «Καστέλο Ρόσσο» / Λέσχη Καρύστου 4Χ4 / Εμπορικός Σύλλογος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Βιοτεχνών / Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τουρισμού / Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης οι πρώτοι χορηγοί του «ΓΛΑΥΚΟΣ  ADVENTURE  SPORTS», εκδήλωσαν ήδη ενδιαφέρον. Την αρχική ομάδα χορηγών αποτελούν οι επιχειρήσεις: «Δήμητρας Γαία», «South Evia Tours», «Karystos bikes», «Dikelas Dive Center», «Ξενοδοχείο Ζεύς», «Ostria Cafe», «Ζαχαροπλαστείο Τζίμης», «Asics  Hellas» , «Gu Energy Gel», «Bikeme.gr».

Ο αγώνας περιλαμβάνει κολύμπι-ποδήλατο-τρέξιμο. Τόπος διεξαγωγής για το κολύμπι η Δυτική παραλία, για το ποδήλατο η διαδρομή μέχρι Μπούρο και για το τρέξιμο η διαδρομή μέχρι το Λιβαδάκι. Τερματισμός στην πλατεία Καρύστου. Ήδη το ενδιαφέρον είναι έντονο για συμμετοχή στους αγώνες από Ευβοείς αλλά και πολλούς αθλητές από την Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό! Ευελπιστούμε στις συνέργειες όλων, στη φιλόδοξη αυτή προσπάθεια. Περιμένουμε τις πολύτιμες προτάσεις σας.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Δημήτρης   Θωμάς                              Νίκος Λαγώνικος

Γυμναστής                              Τουριστικός     Πράκτορας

Facebook Comments