Η Ρόδος υποδέχεται το Σαββατοκύριακο 3-4 Φεβρουαρίου 2017 το ελληνικό powerlifting με τη διεξαγωγή του 2017 RPS XPC Rhodes Powerlifting Challenge που διοργανώνει το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου (ΕΣΔΤ) την Κυριακή 5/2, καθώς και τη διεξαγωγή της Σχολής Εθνικών Κριτών Powerlifting GPA LEVEL 1 το Σάββατο 4/2.

 

 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΡΙΑΘΛΟΥ
RPS/XPC Rhodes Powerlifting Challenge 2017

Το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου με την υποστήριξη του NRG Box, του Rhodes +FIT, του Crossfighting Club by Kokkalis Team και του Dynamo Kettlebell διοργανώνουν την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2017 στο νησί των ιπποτών ή το σμαραγδένιο νησί ή το νησί του ήλιου, όπως αποκαλείται η Ρόδος το Rhodes Powerlifting Challenge.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου, όπου από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την ιδέα, μιας και είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται event αθλημάτων δύναμης.

To Rhodes Powerlifting Challenge, υπό την Διεθνή Ομοσπονδία Revolution Powerlifting Syndicate, την Xtreme Powerlifting Coalition και την International Power Sports Union, θα διεξαχθεί στο Γυμναστήριο NRG Box, που βρίσκεται επί της οδού Δαμασκηνού 96, Ρόδος, με τηλ επικοινωνίας 2241 075730, με ώρα έναρξης 10.30.
Oι θεατές θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά να γνωρίσουν από κοντά αθλήματα δύναμης όπως είναι το Δυναμικό Τρίαθλο – Powerlifting και τα Power Sports, μιας και θα υπάρχουν συμμετέχοντες από την Ρόδο, την Αθήνα, την Κω, την Κρήτη και την Αμερική, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε εθνικά και Παγκόσμια-Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, κατέχοντας εξαιρετικές επιδόσεις και τίτλους.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της διοργάνωσης είναι οι υποστηρικτές μας. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τμήμα Ρόδου, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός 90.7 Rodos fm, o Notos News-Radio-Newspaper, η ηλεκτρονική ιστοσελίδα ενημέρωσης xbody.gr, η Healthyway Nutrition, το Ironmuscle shop, η εταιρία Charms of Treasure και το εστιατόριο Οδύσσεια.

Επίσης, το Σαββάτο 04 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10.30 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά σχολή Eθνικών Kριτών Powerlifting GPA/IPO Level 1, όπου οι υποψήφιοι θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν τους κανονισμούς του αθλήματος, να πιστοποιηθούν και να συμμετάσχουν ως κριτές στο Rhodes Powerlifting Challenge.

Δηλώσεις συμμετοχής για το Rhodes Powerlifting Challenge και για την σχολή κριτών στην επίσημη σελίδα του ΕΣΔΤ www.esdt.gr και στο [email protected]

Εκ του ΕΣΔΤ

Facebook Comments