Έξωση σε Ολυμπιονίκες από τον Άγιο Κοσμά

Η Κατερίνα Θάνου και η Μιρέλα Μανιάνι, αλλά και άλλοι Ολυμπιονίκες και επιτυχημένοι αθλητές που όμως έχουν σταματήσει τον αθλητισμό, θα πάρουν… πόδι από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπως αποκαλύπτει το sday.gr.

Η νέα διοίκηση του Αγιου Κοσμά που διορίστηκε το καλοκαίρι, προχώρησε στην υλοποίηση της απόφασης του γγΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή και κατέγραψε ποιοι μένουν στα 118 δωμάτια και ποιοι από αυτούς δεν πρέπει να έχουν το δικαίωμα αυτό, καθώς μέχρι τώρα γινόταν κατάχρηση.

Το προεδρείο του Αγίου Κοσμά, ζήτησε απευθείας από κάποιους πρώην αθλητές και αθλήτριες να μαζέψουν τα πράγματα τους και να αποχωρήσουν. Μεταξύ αυτών η Ολυμπιονίκης του στίβου Κατερίνα Θάνου που έχει σταματήσει τον αθλητισμό από το 2008, η επίσης Ολυμπιονίκης του κλασσικού αθλητισμού Μιρέλα Μανιάνι που έχει να πιάσει ακόντιο από το 2005, ο Ολυμπιονίκης των καταδύσεων Θωμάς Μπίμης που σταμάτησε ουσιαστικά το 2008, αλλά στα τέλη του 2009 είχε τροχαίο ατύχημα μέσα στον Αγιο Κοσμά, ο Ολυμπιονίκης της Αρσης Βαρών Βίκτωρας Μήτρου που πιάστηκε ντοπέ το 2008 και πλέον είναι ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου και πολλοί άλλοι.

Όλο το άρθρο εδώ: http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=27352&catid=4

Κοινοποίησέ το

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου!

Shares